Samarbete tillsammans med XR logistik!

Ja vi har nu startat ett samarbete med XR logistik som har två gödseltrailers på 40 m3 vardera för flyttning av gödsel. De kör i dagsläget mycket biogödsel ifrån biogasanläggningar i länet, men kommer alltså nu också att hjälpa till för de av er kunder som är intresserade av att flytta gödsel mellan brunnar, men även i samband med spridning tillsammans med tunnorna och en container i fältkant, så tunnorna endast rullar i fält och lastbilarna endast på vägen. Vid långa avstånd ger detta en betydligt billigare och effektivare spridning för alla. En fördel som också ingår vid denna typ av kombination är att tunnorna stannar i fält hela tiden och drar på så sätt inte upp någon lera eller annat på vägen mer än när fältet är klart. Det gör alla gladare!

Biogödsel blir allt mer populärt och det byggs ständigt nya anläggningar. Biogödseln är ett mycket bra gödselmedel, både för miljön och för jorden. XR logistik kör dagligen biogödsel och hjälper gärna till att transportera hem till er.

Är det någon som har några frågor eller vill boka så är det bara att ringa så löser vi det!

Johan 070-635 48 39